­

Tot ziens op zaterdag 25 mei 2024

IMG 20221207 WA0000

Ineke Schop

Voorzitter

Kortgeleden ben ik Lida Naber opgevolgd als voorzitter van de stichting Veluwe Wandeltocht. Met plezier pak ik dit karwei aan, ook al omdat ik de wandeltocht elk jaar weer een heel feestelijk evenement in Nijkerk vind.  Vroeger natuurlijk met de eigen kinderen met school meegelopen en de aanwezigheid van de muziekkorpsen als enthousiasmerend en heel gezellig ervaren. Nu, na de corona jaren, ben ik samen met het team extra gemotiveerd om er wat fraais van te maken!

 

Ria van Meerveld

Ria van Meerveld

Penningmeester
Verschillende jaren heb ik meegelopen tijdens de Veluwe Wandeltocht in Nijkerk. Wat een gezellig evenement!
Na te zijn gestopt met werken, heb ik wat meer tijd en wil ik graag helpen bij de organisatie. Ik heb de functie van penningmeester op mij genomen.

 

Michèle Esselink

Michèle Esselink

Coördinator Verkeer, EHBO en Vrijwilligers
Als wandelaar kwam ik bij verschillende evenementen verkeersregelaars en vrijwilligers tegen, maar ik besefte niet hoe belangrijk deze mensen zijn.
Inmiddels weet ik beter. Het kan niet zonder. Er zijn vele handen en voeten nodig om een veilig en geslaagd wandelevenement te organiseren.
Ik heb de taak op me genomen om de coördinatie te doen van de evenementen-verkeersregelaars en de overige vrijwilligers met de daarbij behorende voorbereiding.
Ik ben dankbaar dat we zoveel mensen hebben die de Veluwe Wandeltocht in Nijkerk een warm hart toedragen en helpen; zonder hen zou deze dag niet mogelijk zijn.

 

Sandra Cornelissen

Sandra Cornelissen

Coördinator startbureau
Tijdens het mooiste, gezelligste en sportiefste wanzdelevenement van Nijkerk probeer ik mij sterk te maken voor een warm vertrek en welkom op het startbureau. Kom genieten van de mooie omgeving en een gezellige muzikale intocht.

 

966d4da3 794b 4299 9975 6bd85960d8a9

Johan Bosch

Secretaris
Ik vind de Veluwe Wandeltocht een fantastisch evenement. Wandelen is mijn lust en m'n leven. Niet alleen in de bergen, maar ook op het platteland rond Nijkerk. Ik woon al bijna 40 jaar in Nijkerk en met mijn bestuurswerk wil ik graag wat terugdoen voor de gemeenschap.
 

 

Kees Kamperman

Kees Kamperman

Hoofdtochtleider en Veiligheidscoördinator
Na vele jaren zelf de 40 km van de Veluwe Wandeltocht te hebben gelopen, leek het mij erg leuk om een steentje bij te dragen aan de organisatie van dit prachtige en gezellige wandelevenement. In de voorbereidingsfase van het evenement houd ik me vooral bezig met het opstellen van het Veiligheidsplan. Op de dag zelf zal ik vooral actief zijn met de organisatie op de start-finish locatie en ben daar dan ook graag uw aanspreekpunt.
 

 

Meer informatie? Bel VVV Nijkerk 033-2452712

 

­