­

Veluwe Wandeltocht 29 mei 2021 

Lida Naber

Lida Naber

Voorzitter
De eerste vijf jaar na de 'doorstart' in 2009 nam ik de PR voor mijn rekening. Hierna werd ik parkoersbouwer en sinds 2019 ben ik voorzitter. De organisatie van dit fantastisch evenement is een hele klus en verantwoording want de veiligheid van de wandelaars en toeschouwers staan voorop! Het leuke van dit 'werk' is dat je er zo ontzettend veel van leert en met heel veel partijen intensief samenwerkt.

Tijdens de dag zelf ben ik vooral op het start- en finishveld te vinden.

 

Eric Kuyer

Eric Kuyer

Penningmeester
Het is een dankbare taak om een van de bestuurders te zijn van de jaarlijkse Veluwe Wandeltocht.

Ook het feit dat wij uniek zijn met onze tocht (in vergelijking met de traditionele avond vierdaagse) geeft een bijzonder gevoel.

Van zoveel enthousiasme, deelnemende jeugd en sportiviteit krijg ik elk jaar weer een boost.

Ik hoop dat wij nog vele jaren de tocht in Nijkerk zullen organiseren.

 

Michele Esselink

Michèle Esselink

Coördinator vrijwilligers
Tijdens diverse wandelevenementen kwam ik verkeersregelaars en vrijwilligers tegen en had geen idee wat er allemaal bij zo’n evenement komt kijken. Vorig jaar liep ik "stage" bij de Veluwe Wandeltocht en begreep toen het nut en de noodzaak van de vrijwilligers en vooral verkeersregelaars. Ik heb hierdoor veel respect gekregen voor ALLE vrijwilligers die zich inzetten voor de wandeltocht en die zo ontzettend onmisbaar zijn. Vanaf dit jaar ga ik de uitdaging aan om de vrijwilligers aan te sturen en zo samen met het bestuur voor een mooie, geslaagde en vooral veilige wandeltocht te zorgen.

 

Sandra Cornelissen

Sandra Cornelissen

Coördinator startbureau
Tijdens het mooiste, gezelligste en sportiefste wandelevenement van Nijkerk probeer ik mij sterk te maken voor een warm vertrek en welkom op het startbureau. Kom genieten van de mooie omgeving en een gezellige muzikale intocht.

 

Mariena de Vries

Mariena de Vries

Secretaresse
De komende maanden zal ik het bestuur administratief ondersteunen. Ik werk als directiesecretaresse bij een van de grote Goede Doelen in Nederland. Een baan om trots op te zijn. Al woon ik dan in Leusden, deze klus voor de Veluwe Wandeltocht ga ik met beide handen aanpakken. Dus heb je een vraag over de Wandeltocht, of gewoon een leuke tip! Laat het me weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

Kees Kamperman

Kees Kamperman

Veiligheidscoördinator
Ik heb vele jaren zelf de 40 km van de Veluwe Wandeltocht gelopen. Ik wil nu zelf ook een steentje bijdragen aan de organisatie van dit prachtige en gezellige wandelevenement. De voorbereiding, coördinatie en uitwerking van het Veiligheidsplan worden mijn aandachtspunten. Tijdens het evenement zelf zal ik vooral te vinden zijn op de routes in de buitengebieden en ben daarbij graag uw aanspreekpunt.
 

 

Meer informatie? Bel VVV Nijkerk 033-2452712

 

­