­

Tot ziens op zaterdag 24 mei 2025

Ineke Schop voorzitter

Ineke Schop

Voorzitter

Kortgeleden ben ik Lida Naber opgevolgd als voorzitter van de stichting Veluwe Wandeltocht. Met plezier pak ik dit karwei aan, ook al omdat ik de wandeltocht elk jaar weer een heel feestelijk evenement in Nijkerk vind.  Vroeger natuurlijk met de eigen kinderen met school meegelopen en de aanwezigheid van de muziekkorpsen als enthousiasmerend en heel gezellig ervaren. Nu, na de corona jaren, ben ik samen met het team extra gemotiveerd om er wat fraais van te maken!

 

H. Harm Heimensen 002 720px

Harm Heimensen

Penningmeester
Ik ben een geboren en getogen Nijkerker en ken de Veluwe Wandeltocht al vanaf de lagere school. Vaak meegelopen. Kon je als klas nog een prijs winnen als je netjes in de maat liep. Gingen veel oefentochten aan vooraf. Was blijkbaar een prestige kwestie welke school de meeste prijzen won. Toen was het anders met veel militaire groepen, de wijkverpleegsters, politiekorpsen etc. Mijn Rotary Club heeft de Veluwe Wandeltocht geholpen voort te bestaan en toen dit zich weer voordeed vond ik het mijn maatschappelijke plicht mijn steentje bij te dragen. Mede dankzij de vele vrijwilligers kunnen wij de wandelaars een prachtige wandeltocht aanbieden.

 

Johan Bosch secretaris

Johan Bosch

Secretaris
Ik vind de Veluwe Wandeltocht een fantastisch evenement. Wandelen is mijn lust en m'n leven. Niet alleen in de bergen, maar ook op het platteland rond Nijkerk. Ik woon al bijna 40 jaar in Nijkerk en met mijn bestuurswerk wil ik graag wat terugdoen voor de gemeenschap.

 

Sandra Cornelissen

Sandra Cornelissen

Coördinator startbureau
Tijdens het mooiste, gezelligste en sportiefste wanzdelevenement van Nijkerk probeer ik mij sterk te maken voor een warm vertrek en welkom op het startbureau. Kom genieten van de mooie omgeving en een gezellige muzikale intocht.

 

 Vacant: Vrijwilligerscoördinator

 

Kees Kamperman

Kees Kamperman

Hoofdtochtleider en Veiligheidscoördinator
Na vele jaren zelf de 40 km van de Veluwe Wandeltocht te hebben gelopen, leek het mij erg leuk om een steentje bij te dragen aan de organisatie van dit prachtige en gezellige wandelevenement. In de voorbereidingsfase van het evenement houd ik me vooral bezig met het opstellen van het Veiligheidsplan. Op de dag zelf zal ik vooral actief zijn met de organisatie op de start-finish locatie en ben daar dan ook graag uw aanspreekpunt.
 

 

Meer informatie? Bel VVV Nijkerk 033-2452712Kijk ook eens bij de Veel gestelde Vragen. 

 

­