­

zaterdag 6 juni 2020

Lida Naber

Voorzitter
Na vijf jaar PR voor de Veluwe Wandeltocht, werd ik de parkoersbouwer, nadat ik ‘stage’ had gelopen bij een ervaren parkoersbouwer. Wat een fantastisch leuke klus is dit. We hebben zo’n prachtig buitengebied en het verkennen van nieuwe routes is een feestje op zich! De contacten met grondeigenaren, boswachters maar ook met de mensen van de gemeente die verantwoordelijk zijn voor de vergunningen en veiligheid zijn waardevol en leerzaam.

Tijdens de dag zelf zal ik vooral op het start- en finishveld te vinden zijn.

 

Eric Kuyer

Penningmeester
Het is een dankbare taak om een van de bestuurders te zijn van de jaarlijkse Veluwe Wandeltocht.

Ook het feit dat wij uniek zijn met onze tocht (in vergelijking met de traditionele avond vierdaagse) geeft een bijzonder gevoel.

Van zoveel enthousiasme, deelnemende jeugd en sportiviteit krijg ik elk jaar weer een boost.

Ik hoop dat wij nog vele jaren de tocht in Nijkerk zullen organiseren.

 

Michèle Esselink

Coördinator vrijwilligers
Tijdens diverse wandelevenementen kwam ik verkeersregelaars en vrijwilligers tegen en had geen idee wat er allemaal bij zo’n evenement komt kijken. Vorig jaar liep ik "stage" bij de Veluwe Wandeltocht en begreep toen het nut en de noodzaak van de vrijwilligers en vooral verkeersregelaars. Ik heb hierdoor veel respect gekregen voor ALLE vrijwilligers die zich inzetten voor de wandeltocht en die zo ontzettend onmisbaar zijn. Vanaf dit jaar ga ik de uitdaging aan om de vrijwilligers aan te sturen en zo samen met het bestuur voor een mooie, geslaagde en vooral veilige wandeltocht te zorgen.

 

Sandra Cornelissen

Coördinator startbureau
Tijdens het mooiste, gezelligste en sportiefste wandelevenement van Nijkerk probeer ik mij sterk te maken voor een warm vertrek en welkom op het startbureau. Kom genieten van de mooie omgeving en een gezellige muzikale intocht.

 

Mariena de Vries

Secretaresse
De komende maanden zal ik het bestuur administratief ondersteunen. Ik werk als directiesecretaresse bij een van de grote Goede Doelen in Nederland. Een baan om trots op te zijn. Al woon ik dan in Leusden, deze klus voor de Veluwe Wandeltocht ga ik met beide handen aanpakken. Dus heb je een vraag over de Wandeltocht, of gewoon een leuke tip! Laat het me weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer informatie? Bel VVV Nijkerk 033-2452712

 

­