­

Tot ziens op zaterdag 13 mei 2023

Lida Naber

Lida Naber

Voorzitter
De eerste vijf jaar na de 'doorstart' in 2009 nam ik de PR voor mijn rekening. Hierna werd ik parkoersbouwer en sinds 2019 ben ik voorzitter. De organisatie van dit fantastisch evenement is een hele klus en verantwoording want de veiligheid van de wandelaars en toeschouwers staan voorop! Het leuke van dit 'werk' is dat je er zo ontzettend veel van leert en met heel veel partijen intensief samenwerkt.

Tijdens de dag zelf ben ik vooral op het start- en finishveld te vinden.

 

Ria van Meerveld

Ria van Meerveld

Penningmeester
Verschillende jaren heb ik meegelopen tijdens de Veluwe Wandeltocht in Nijkerk. Wat een gezellig evenement!
Na te zijn gestopt met werken, heb ik wat meer tijd en wil ik graag helpen bij de organisatie. Ik heb de functie van penningmeester op mij genomen.

 

Michèle Esselink

Michèle Esselink

Coördinator vrijwilligers
Als wandelaar kwam ik verkeersregelaars en vrijwilligers tegen, maar ik besefte niet hoe belangrijk deze mensen zijn. Inmiddels weet ik beter. Het kan niet zonder. Er zijn vele handen en voeten nodig om een veilig en geslaagd wandelevenement te organiseren.
Na een jaar meekijken bij de Veluwe Wandeltocht, heb ik de taak op me genomen om het vrijwilligerswerk en het werk van de verkeersregelaars voor te bereiden en te coördineren.
Ik ben dankbaar dat we zoveel mensen hebben die de Veluwe Wandeltocht in Nijkerk een warm hart toedragen en helpen; zonder hen zou deze dag niet mogelijk zijn.

 

Sandra Cornelissen

Sandra Cornelissen

Coördinator startbureau
Tijdens het mooiste, gezelligste en sportiefste wanzdelevenement van Nijkerk probeer ik mij sterk te maken voor een warm vertrek en welkom op het startbureau. Kom genieten van de mooie omgeving en een gezellige muzikale intocht.

 

Secretaris

Vacant

Secretaresse
De functie van Secretaris is vacant en wordt tijdelijk waargenomen door Lida Naber (voorzitter) en Nel Schoon (verricht als vrijwilliger hand- en spandiensten voor het bestuur).
Vragen en tips ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

Kees Kamperman

Kees Kamperman

Veiligheidscoördinator
Na vele jaren zelf de 40 km van de Veluwe Wandeltocht te hebben gelopen leek het mij erg leuk om ook een steentje te kunnen bijdragen aan de organisatie van dit prachtige en gezellige wandelevenement. De voorbereiding, coördinatie en uitwerking van het Veiligheids- en Calamiteitenplan zijn mijn aandachtspunten. Tijdens het evenement zelf zal ik vooral te vinden zijn op de routes in de buitengebieden en ben daarbij graag uw aanspreekpunt.
 

 

Meer informatie? Bel VVV Nijkerk 033-2452712

 

­